+30 27520 21402      info @ electronenergy.gr     

Προφίλ

Η electron energy είναι τεχνική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο σύνθετο τομέα της ενέργειας. Αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών, την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, την εγκατάσταση, τον έλεγχο και τη συντήρηση ενεργειακών ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών έργων κάθε ιδιώτη ή επιχείρησης.

Τα ενεργειακά συστήματα είναι ενδεικτικά οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις παντός είδους, τα συστήματα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως αιολικά, φωτοβολταϊκά, τα αυτόνομα συστήματα, τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης από διάφορες πηγές, τα συστήματα φωτισμού και άλλα πολλά.

Η παραγωγή, η μετατροπή και η διαχείριση της ενέργειας είναι ζητήματα σοβαρά και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με εφόδια την υπευθυνότητα και την τεχνογνωσία. Η ενέργεια είναι τόσο πολύτιμη που δεν επιτρέπει επιπόλαιους χειρισμούς και κακοτεχνίες που οδηγούν σε απώλειες ενέργειας, κινδύνους, σπατάλες ή οικονομικές απώλειες.

Με γνώμονα τα παραπάνω πορευόμαστε όλοι στην electron energy έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη τεχνικά και οικονομικά λύση για κάθε ενεργειακό ζήτημα που απασχολεί τους ενδιαφερόμενους, δίνοντας πάντα έμφαση στην αναλυτική μελέτη, στην ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών, στην άριστη εξυπηρέτηση, στην αξιοπιστία και στη διαχρονικότητα.

Ο ιδρυτής και γενικός υπεύθυνος της electron energy, Γιάννης Μουστακόπουλος του Γεωργίου, περιβάλλεται από αξιόλογους συναδέλφους διπλωματούχους μηχανικούς καθώς επίσης τεχνολόγους μηχανικούς και αδειούχους τεχνικούς και εγκαταστάτες, οι οποίοι διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσεων και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία.

Η electron energy παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες συνοψίζονται αφενός στο μελετητικό κομμάτι των ηλεκτρο- μηχανολογικών θεμάτων και αφετέρου στο κατασκευαστικό κομμάτι των εγκαταστάσεων αυτών, την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, αλλά και στον έλεγχος καλής λειτουργίας και επισκευής τους.

 

Βιογραφικό σημείωμα

γιαννης μουστακοπουλος electron energyΟ Γιάννης Μουστακόπουλος γεννήθηκε το έτος 1987 και μεγάλωσε στο Ναύπλιο.

Αποτελεί την τρίτη γενιά της οικογένειάς του που ασχολείται με το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού έχοντας σπουδάσει την περίοδο 2005-2010 στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εξειδικεύτηκε στον τομέα των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας και δευτερευόντως στο αντικείμενο των Βιομηχανικών Αυτοματισμών. Στα πλαίσια της Διπλωματικής του εργασίας ασχολήθηκε σε βάθος με τα Ηλεκτρονικά Ισχύος και τους Ηλεκτρονικούς Μετατροπείς της Ενέργειας όχι μόνο σε επίπεδο μελέτης και προσομοίωσης αλλά και σε επίπεδο κατασκευής και πειραματικών δοκιμών υπό την επίβλεψη του Δρ. Μηχ. Αθανασίου Σαφάκα. Ακολούθησε έρευνα, δημοσιεύσεις και παρουσιάσεις σε συνέδρια και ημερίδες με θέματα σχετικά με τη μετατροπή της ενέργειας και εφαρμογές σε Ηλεκτροκίνητα Οχήματα.

Μετά την αποφοίτησή του, με βαθμό λίαν καλώς 7.44, έγινε μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) με αριθμό μητρώου 129839 και έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου και Μηχανολόγου Μηχανικού όλων των ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα εργάστηκε ως βασικός συνεργάτης Μηχανικός σε εταιρίες με αντικείμενο τη μελέτη, την επίβλεψη και τη συντήρηση έργων ΑΠΕ μικρής και μεγάλης κλίμακας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα ασκώντας τη δραστηριότητα του ελεύθερου επαγγελματία Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ασχολήθηκε ενεργά με τις εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τους αυτοματισμούς, τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης, τα συστήματα ασφαλείας, την πυρασφάλεια, τις υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας και άλλα.

Σήμερα, έχοντας την επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, πλαισιώνεται από αξιόλογους συνεργάτες μηχανικούς και τεχνικούς και διευθύνει την electron energy, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και κατασκευάζοντας άρτια τεχνικά έργα με ποιότητα και υπευθυνότητα.

 

Δείτε όλες τις προσφορές της Electron Energy
και επωφεληθείτε !

   Προσφορές         Επικοινωνία

Προφίλ

Η electron energy είναι τεχνική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο σύνθετο τομέα της ενέργειας. Αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών, την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, την εγκατάσταση, τον έλεγχο και τη συντήρηση ενεργειακών ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών έργων κάθε ιδιώτη ή επιχείρησης.
Τα ενεργειακά συστήματα είναι ενδεικτικά οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις παντός είδους, τα συστήματα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως αιολικά, φωτοβολταϊκά, τα αυτόνομα συστήματα, τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης από διάφορες πηγές, τα συστήματα φωτισμού και άλλα πολλά. »»»

Electron Energy

Μουστακόπουλος Γιάννης

 Βασ. Παύλου 2
    (παραπλεύρως ΔΕΗ)
    Ναύπλιο - ΤΚ 21100

 +30 27520 21402

 info @ electronenergy.gr