+30 27520 21402      info @ electronenergy.gr     

Συστήματα Ασφαλείας - Αυτοματισμοί

Η electron energy παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας όπως είναι τα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμών και τηλεειδοποίησης, τα συστήματα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος CCTV με τηλεπαρακολούθηση μέσω διαδικτύου αλλά και κάθε είδους αυτοματισμοί οι οποίοι αφορούν στον έλεγχο και τη διαχείριση συσκευών και εγκαταστάσεων άμεσα ή από απόσταση.

Η κάθε περίπτωση έχει ιδιαιτερότητες και εξετάζεται σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Οι σύγχρονοι αυτοματισμοί εξυπηρετούν τον ιδιώτη και τον επαγγελματία από τις απλές καθημερινές ανάγκες μέχρι σύνθετες βιομηχανικές εφαρμογές.

Ενδεικτικά αναφέρονται εφαρμογές όπως επιτήρηση καταστημάτων, γραφείων, κατοικιών, φωτοβολταϊκών σταθμών, σκαφών αναψυχής, αποθηκών κλπ.

Επίσης αυτοματισμοί χρησιμοποιούνται ενδεικτικά σε οικιακές εφαρμογές για τον έλεγχο του φωτισμού, του συστήματος θέρμανσης, του ζεστού νερού χρήσης, των ρολών, των πορτών γκαράζ, του ποτίσματος, των γεωτρήσεων, της διαχείρισης βρόχινου νερού και άλλα.

Κάθε διαδικασία που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο μπορεί να εξετασθεί και να αυτοματοποιηθεί μέσα από σύγχρονα μέσα και τεχνικές έτσι ώστε να απλοποιηθεί και να τον διευκολύνει.

 

Προφίλ

Η electron energy είναι τεχνική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο σύνθετο τομέα της ενέργειας. Αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών, την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, την εγκατάσταση, τον έλεγχο και τη συντήρηση ενεργειακών ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών έργων κάθε ιδιώτη ή επιχείρησης.
Τα ενεργειακά συστήματα είναι ενδεικτικά οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις παντός είδους, τα συστήματα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως αιολικά, φωτοβολταϊκά, τα αυτόνομα συστήματα, τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης από διάφορες πηγές, τα συστήματα φωτισμού και άλλα πολλά. »»»

Electron Energy

Μουστακόπουλος Γιάννης

 Βασ. Παύλου 2
    (παραπλεύρως ΔΕΗ)
    Ναύπλιο - ΤΚ 21100

 +30 27520 21402

 info @ electronenergy.gr